De ce ai nevoie de un website?

siteTraim intr-o lume in care tehnologia ne influenteaza vietile din ce in ce mai mult. Informatia este cea mai pretioasa resursa (unii expertii afirma ca este mai valoroasa si decat petrolul) si asta duce la urmatoarea situatie:

Toata lumea utilizeaza internetul pentru tot felul de informatii !

Si tu poti beneficia de acest fapt …

Avand un website in ziua te azi, nu faci decat sa fii in pas cu trendul si sa iti ajuti afacerea sa creasca. Daca nu ai un website… nu faci decat sa contribui la falimentul firmei tale (pe termen lung).

Ce conteaza cel mai mult?

Clientii tai (actuali si potentiali) ! Poate ai clienti destui si acum, fara o prezenta online, dar mai mult ca sigur acesti clienti iti cauta afaceri online … si ghici ce? Online poti gasi o gramada de alti potentiali clienti pentru produsele si serviciile pe care le vinzi!

Deci ce iti ofera un site?

  • o imagine profesionala
  • posibilitatea de a atrage mai multi clienti
  • o modalitatea de a mentine legatura cu clientii actuali

Vreau sa inchei acest articol impartasind o statistica foarte importanta: Stiai ca peste 5 ani 97% din afacerile incepute anul acesta vor fi falimentare?

De aceea ai nevoie de un website! Contacteaza-ma…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>